Tijd voor vernieuwing

Vanaf oktober 2018 is “De Culturele Route” oude stijl gestopt.

Waarom na 22 jaar de inhoud en frequentie van “De Culturele Route” wijzigen? Een maandelijks uitgezette route langs musea, galerieën en ateliers verraste niet meer en daarbij daalden de bezoekersaantallen. Het Bestuur en de deelnemende kunstenaars besloten, dat het tijd was om het oude los te laten en op zoek te gaan naar een nieuwe vorm om kunst onder de aandacht te brengen.

Er is gekozen voor het organiseren van een jaarlijks festival. Kunstenaars van zowel binnen als buiten Gorinchem worden uitgenodigd deel te nemen om zo een grotere diversiteit aan beeldende kunst en op het thema toegesneden nevenactiviteiten te kunnen aanbieden. En de uitgestippelde route zal bijzondere locaties aandoen, zoals monumentale woningen, bedrijfspanden en tuinen.

Neem contact met ons op als je beeldmateriaal wilt exposeren in je woning, bedrijfspand of tuin. Wij verwijzen dan door naar de betreffende kunstenaar. Het is mogelijk, dat we al genoeg aanmeldingen voor locaties binnen hebben, maar schroom niet je aan te melden, want dan wordt je adres genoteerd voor een volgende festival. Contact: Gorinchem@cultureleroute.nl

%d bloggers liken dit: