OPEN CALL 2023

2e EDITIE KUNSTMANIFESTATIE GORINCHEM

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 organiseert de Stichting Gorinchem in Beeld met Kunst, handelend onder de naam ManiVesta een kunstmanifestatie in Gorinchem op unieke locaties zoals woonhuizen en tuinen, monumenten en vestingwerken. De kunstmanifestatie gaat tweejaarlijks plaatsvinden en kunstenaars uit alle disciplines kunnen zich vanaf nu aanmelden!

De kunstmanifestatie beoogt de rol en betekenis van kunst en kunstenaars in de samenleving onder de aandacht te brengen en de dialoog tussen kunstenaars en publiek te stimuleren. Verder willen wij een relatie leggen tussen bijzondere plekken en kunst en op deze manier het cultuurtoerisme naar de vestingstad Gorinchem bevorderen. Gorinchem staat niet voor niets op de Unesco werelderfgoed lijst als allermooiste vestingstad van Nederland. De kunstmanifestatie vindt dan ook plaats in de vesting.

Het thema van 2023 is:

THUISKOMEN

Bij aanmelding wordt gekeken naar relatie met het thema, creativiteit, originaliteit, kwaliteit, vernieuwing en het versterken van de door ons gekozen locaties in de stad. 

Heb je vragen? Wil je een locatie aanmelden of wil je meedoen? Mail dan voor 20 maart 2023 een korte motivatie, adresgegevens, telefoonnummer, website en 4 foto’s van recent werk naar manivesta@gmail.com 

Inschrijfkosten zijn 35 euro. Voor jonge kunstenaars is deelname gratis. Raadpleeg de website voor voorwaarden en deelnemers reglement: https://www.cultureleroute.nl/algemene-voorwaarden-en-deelnemers-reglement/ 

%d bloggers liken dit: