Kom in beweging!

Beleef de Kunstmanifestatie “Wat beweegt” op je eigen manier.

Er worden op 6 en 7 juli activiteiten aangeboden die een bijzondere bijdrage leveren aan de kunstmanifestatie ‘Wat beweegt”. Kijk wat je leuk vindt, voeg ze toe en maak je eigen kunstroute.

Wil je meer te weten komen over de ontstaanswijze van een kunstwerk of wil je de passie van een performer zien? Breng dan een bezoek aan de performances van kunstenaars en dansgroepen. Ze hebben speciaal voor dit weekend een programma ontwikkeld. Ben je meer geïnteresseerd in stadsnatuur of straatpoëzie?

Er zijn twee rondleidingen die je vertellen over wat je in de binnenstad van Gorinchem tegen kunt komen. Ga je misschien liever zelf aan de slag? Geef je dan op voor een workshop waarin je de eerste beginselen van het kalligraferen onder de knie leert krijgen. Speciaal voor kinderen zijn er activiteiten om van afgedankte spullen iets moois te maken. Er is genoeg te doen als je even op een andere manier van kunst wilt genieten. Voor een aantal activiteiten is inschrijving verplicht en geldt: VOL=VOL. Schrijf je dus op tijd in.

Klik op de foto voor meer informatie over de activiteit.

Hieronder vind je het programma overzicht. Klik op de afbeelding voor een pdf versie van beide dagen die je kan downloaden.

%d bloggers liken dit: