De stad Gorinchem: Kunstmanifestatie Wat beweegt!

Bron:
https://destadgorinchem.nl/lokaal/kunstmanifestatie-wat-beweegt-533679

GORINCHEM Op zaterdag 6 en zondag 7 juli verzorgt de Stichting Gorinchem in Beeld met Kunst, handelend onder de naam Culturele Route Gorinchem een kunstmanifestatie in Gorinchem op unieke locaties zoals woonhuizen en tuinen, monumenten en vestingwerken. De kunstmanifestatie gaat jaarlijks plaatsvinden en kunstenaars uit alle disciplines kunnen zich vanaf nu aanmelden.

De kunstmanifestatie beoogt de rol en betekenis van kunst en kunstenaars in de samenleving onder de aandacht te brengen en de dialoog tussen kunstenaars en publiek te stimuleren. Verder wil de stichting een relatie leggen tussen bijzondere plekken in Gorinchem en kunst en het cultuurtoerisme naar de vestingstad bevorderen.

Bij aanmelding wordt er gekeken naar relatie met het thema, creativiteit, originaliteit, kwaliteit, vernieuwing en het versterken van de gekozen locaties in de stad.

Aanmelden? Mail dan voor 20 januari een korte motivatie, adresgegevens, telefoonnummer, website en 4 foto’s van recent werk naar gorinchem@cultureleroute.nl

Inschrijfkosten zijn € 35,- excl. btw. Voor jonge kunstenaars en dansperformers is deelname gratis. Raadpleeg de website voor voorwaarden en deelnemersreglement: www.cultureleroute.nl

%d bloggers liken dit: