Hoe ziet de nieuwe route eruit en wil je meedoen?

De nieuwe route:

“Historie, cultuur en kunst: Gorinchem heeft het allemaal binnen haar stadsgrenzen en alle locaties met een expositie of dansuitvoering zijn goed bereikbaar.”

Dit is de slogan, waarmee de stichting “De Culturele Route” Gorinchem op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 een festival gaat organiseren met als thema: “Wat Beweegt”. Dat wordt kunst kijken op bijzondere locaties. Veelal historische locaties, die je altijd al eens wilde bekijken en nu voor je open staan.

Een aantal kunstenaars uit Gorinchem of van buiten de stad wordt uitgenodigd hun kunstwerk te komen plaatsen in een passende omgeving, zodat de interactie tussen hedendaagse kunst en de architectuur van de locatie wordt versterkt. Deze wisselwerking zal de route kenmerken. Kunstwerken worden in tuinen en huizen bij inwoners van Gorinchem of in lokale bedrijfspanden geplaatst.

Wij gaan voor kwaliteit en een breed aanbod. Een festival in de oude binnenstad van Gorinchem als locatie gaat de beleving van “De Culturele Route” zeker aantrekkelijk maken.

Wil je meedoen, dat kan:

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken als vrijwilliger in het organisatieteam?

We kunnen op dit moment al mensen gebruiken. Heb je tijd:

Stuur ons een mailtje:  gorinchem@cultureleroute.nl

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij “De Culturele Route”!

Volg deze website!

%d bloggers liken dit: